0880 555 666 ma t/m vr 09:00 - 17:30

Aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding

Op zoek naar een woning in Nijmegen – Lingewaard? Hoogstwaarschijnlijk is dit geen alledaagse bezigheid. Het is vaak nuttig en effectief om een makelaar in te schakelen die samen met jou op zoek gaat naar een woning. Als NVM aankoopmakelaar helpt Bongers & Lemmers Makelaardij je graag bij de zoektocht naar een woning die past bij de woonwensen.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet tijdens dit spannende en vaak lastige traject. Gelukkig is het aankopen van een woning voor onze makelaars wél een alledaagse bezigheid en hebben zij dit, dankzij jarenlange ervaring en kennis, perfect in de vingers.

Met een aankoopmakelaar krijg je de wind in de zeilen om de juiste koers te varen naar de woning die past bij jouw wensen. ‘Dat klinkt interessant, maar wat zijn nou precies de voordelen van een aankoopmakelaar?’ Een logische gedachte, vinden wij. Daarom leggen we het nog eens helder voor je uit. Wel zo fijn om te weten waar je aan begint.

Kennis van de woningmarkt

Allereerst hebben onze aankoopmakelaars grondige kennis van de woningmarkt. Waardoor ze goed weten hoe ze in de huidige markt moeten zoeken naar een woning die past bij jouw woonwensen. Zodat jij alleen je tijd zal besteden aan woningen die écht de moeite waard zijn. Want jouw tijd is kostbaar, daar zijn wij ons van bewust.

De concurrentie in de huidige woningmarkt

Het wil nog weleens voorkomen dat jij jouw ideale woning hebt gevonden, maar jij niet de enige bent die er zo over denkt. Stiekem al wegdromend in je nieuwe huis kom je toch onverwacht voor verrassingen te staan tijdens het onderhandelingsproces. Onze aankoopmakelaars hebben ervaring met onderhandelingen en zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat. Zodat het wegdromen in jouw nieuwe huis, verandert in wonen in jouw nieuwe huis.

Al dat papierwerk

Het aankopen van een woning is niet in één dag gedaan. Er komt een hoop bij kijken, controle, administratie en onderzoek zijn onderdelen die bij dit proces te pas komen. Onze aankoopmakelaars nemen dit voor je uit handen en ontzorgen jou bij het gehele koopproces.

Krijg je al iets meer feeling bij het begrip ‘aankoopmakelaar’? We nemen je graag mee in onze aanpak! Zo gaan we bij Bongers & Lemmers te werk:

Onze aanpak

Onze aankoopmakelaars nemen onderstaande onderdelen uit handen, zodat er zorgeloos kan worden gefocust op hetgeen wat écht belangrijk is: het kiezen van de juiste woning. Gezamenlijk doorlopen we een helder traject om de aankoop van jouw droomhuis zorgeloos te laten verlopen. Onze NVM aankoopmakelaars vertellen je graag hoe zij dit doen:

  • Allereerst kijken we samen naar jouw wens(en) als koper en stellen we deze vast. Dit staat centraal in het gehele traject.

 

  • Vervolgens kijken wij in het aanbod naar een geschikte woning die past bij jou. Het uitzoeken van de selectie gebeurt uitermate nauwkeurig, zodat jij alleen de woningen te zien krijgt die aan jouw wensen voldoen.

 

  • Jij maakt de keuze welke woningen we gaan bezichtigen. Zodra jij eruit bent waar je heen wil, gaan we samen de woningen bezichtigen.

 

  • Tijdens de bezichtiging kijken onze aankoopmakelaars naar de waarde en de staat van de woning en geven – hier een objectief en volledig beeld van. Mocht het nodig zijn adviseren wij ook op het gebied van milieutechnische zaken en planologische ontwikkelingen. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast kunnen wij ook een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Dit allemaal zodat je een realistisch en helder beeld krijgt van jouw potentiële woonplek.

 

  • Jouw nieuwe woning gevonden? Fijn! Wanneer jij een keuze hebt gemaakt gaan wij in onderhandeling met (de makelaar van) de verkoper van het huis, om de woning tegen de meest gunstige voorwaarden aan te kopen. Onze aankoopmakelaars weten dankzij jarenlange ervaring précies hoe dit in zijn werk gaat en nemen dit werk graag voor je uit handen.

 

Als de koop eenmaal rond is, controleren wij de koop- en transportakte nauwkeurig. Tevens gaan wij mee naar de laatste inspectie van de woning. Hierbij kijken wij of de woning in dezelfde staat is gebleven. Als laatst begeleiden wij je bij het traject bij de notaris en als dit erop zit, dan kun jij gaan genieten in van je nieuwe woning. Je kunt van het begin tot eind op ons rekenen. Bij Bongers & Lemmers is het samen uit samen thuis.

Een aankoopmakelaar inschakelen?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in de woningmarkt beschikken we over een breed netwerk en goede communicatie met korte lijntjes; ons team staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht en met professioneel advies door het gebruik van onze deskundigheid maken wij een aankoopplan waarin jouw wensen centraal staan.

Klinkt dit als muziek in de oren en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij de aankoop van een woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met je in gesprek!