0880 555 666 ma t/m vr 09:00 - 17:30

Bedrijfstaxatie

Taxeren van een bedrijfspand geeft je inzicht in de objectieve waarde, maar het is meer dan alleen een taxatie. Benieuwd wat jouw bedrijfspand waard is? Bongers & Lemmers Makelaardij doet naast particuliere woning taxaties ook aan bedrijfstaxaties.

Klaar staan wanneer het moet

Bij doorslaggevende momenten kan het taxeren van een bedrijfspand een belangrijke en soms zelfs noodzakelijke rol spelen. Daar zijn wij ons sterk van bewust. Momenten om een bedijfstaxatie uit te laten voeren kan zijn bij het verkopen, aankopen of verhuren van een bedrijfspand. Ook kan het noodzakelijk zijn bij een bedrijfsovername, als de fiscus erom vraagt of bij minder leuke situaties zoals onteigening. Wat de reden ook is, wij helpen je graag verder!

Uw bedrijfspand laten taxeren

Op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke taxatie voor jouw bedrijfspand? Met onze kennis en jarenlange ervaring als taxateur op de bedrijfsmarkt maken wij een taxatierapport die aan alle eisen voldoet. Objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor ieder bedrijfspand. Taxatie van jouw bedrijfspand in Nijmegen-Lingewaard is afhankelijk van diverse factoren. Waaronder de omgeving van het pand en de aanwezigheid van praktische voorzieningen.

Kies voor ervaring bij de taxatie van een bedrijfspand

Onze taxateur Peter Zweers is Taxatie Management Instituut (TMI) gecertificeerd. Een TMI taxateur neemt verantwoordelijkheid en werkt voortdurend aan zijn kennis en kunde en creërt hiermee een taxatieplatform. TMI bevordert de kwaliteit van een taxateur en de door hen aangeboden taxatierapporten door middel van educatie, controle en debat. TMI beheert de data, het systeem en de richtlijn.

De rol van TMI

TMI stimuleert het zelfreinigend vermogen van de sector door reële waarderingen te bevorderen. Kwaliteit van zowel de taxateur als de taxatie staan hierbij centraal. TMI zorgt voor een Taxatie Management Systeem waarmee taxateurs op uniforme wijze en volgens vaste uitgangpunten kunnen waarderen en informatie kunnen delen. Voor meer informatie over TMI klik hier. (https://taxatiemanagementinstituut.nl/)

Bongers & Lemmers voor bedrijfstaxatie

Wat kun je van ons verwachten als we met jouw bedrijfspand aan de slag gaan? Wij hanteren een betrouwbare en betrokken werkwijze en zorgen voor een onafhankelijk en deskundig rapport. Met 40 jaar ervaring in vastgoed hebben we intussen bewezen wat we kunnen en gaan graag met jouw bedrijfspand aan de slag! Zodat jij een uitgebreid en kwalitatief taxatierapport krijgt waar jij mee verder kunt.

Zowel bij onze vestiging in Nijmegen als in Bemmel kun je terecht voor een taxatie voor een bedrijfspand. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en zie wat we voor je kunnen betekenen.