0880 555 666 ma t/m vr 09:00 - 17:30

Makelaar Huissen

Als makelaar zijn wij ook actief in Huissen. Jouw woning verkopen, aankopen of taxeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Aankoopmakelaar Huissen

Jouw droomwoning in Huissen op het oog, maar niet zeker hoe je dit moet aanpakken? Wij begrijpen dat het lastig is. Laat het zoeken naar je nieuwe woning maar aan ons over. Met meer dan 40 jaar vakkennis en ervaring hebben onze makelaars dit perfect in de vingers. Wij zijn dé makelaar in Huissen waar je op kunt rekenen.

Verkoopmakelaar Huissen

Je woning verkopen is een spannende periode, of je er nou dertig jaar of pas twee jaar woont. Het verkopen van je eigen woning blijft een behoorlijke stap. Verkoop je jouw woning in Huissen? Dan kunnen wij je verder helpen bij de verkoop. Wij ontzorgen je bij het gehele verkoopproces en hanteren een no cure no pay regel.

Huis taxeren

Een woning in Huissen die getaxeerd moet worden? Het kan in vele gevallen nuttig, – en soms zelfs noodzakelijk zijn om een woning te laten taxeren. Al onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Jouw woning is bij ons in goede handen, met een taxatie van Bongers & Lemmers Makelaardij.