0880 555 666 ma t/m vr 09:00 - 17:30

Over ons - Bongers & Lemmers

Door onze 40 jaar lange ervaring zijn wij een bekende makelaar geworden in omgeving Nijmegen – Lingewaard. Oud genoeg om te weten wie we zijn, maar ook jong genoeg om door te willen groeien. Wat in 1978 begon als assurantieadviseur, onder de noemer Bongers & Lemmers Verzekeringen, is sinds 1994 uitgegroeid tot dé makelaar in regio. De verzekeringstak en het makelaarskantoor staan inmiddels al enige tijd los van elkaar. Met onze huidige vestigingen in Nijmegen en Bemmel bieden wij de beste kwaliteit door brede marktkennis en hoge betrokkenheid. Zo onderscheiden wij ons van de rest. Benieuwd naar wat wij nog meer doen als makelaar? We vertellen je er graag meer over!

Onteigening

Het zal je maar gebeuren, je wordt geconfronteerd met plannen van de overheid op jouw eigendommen. Denk aan; de aanleg van wegen en spoorlijnen, de realisatie van woonwijken en bedrijventerreinen en/of het ontwikkelen van natuur- en recreatiegebieden.
De overheid kan door middel van onteigening in het bezit komen van jouw eigendommen. Dit gebeurt op basis van de Onteigeningswet. Hierin is vastgelegd dat de overheid kan onteigenen, echter tegen een volledige financiële schadeloosstelling. Naast het aan- en verkopen van vastgoed richten wij ons ook op onteigening: wij stellen voor jou een uitgebreide schadeloosstellingsberekening op, waar nodig. Deze kan vervolgens getoetst worden met het uitgebrachte voorstel door de onteigenaar.

Advies

Zit je eraan te denken om een woning te (ver)kopen, verwacht je dat er in de toekomst bouwplannen zijn op / of rondom jouw woonplek? Of heb je andere vragen? Bij ons kun je terecht met elke vraag met betrekking tot vastgoed. Zodat jij de juiste keuze kunt maken, voor nu of voor later.

Nieuwbouw

Regio Nijmegen-Lingewaard is in ontwikkeling. Zo worden er steeds meer nieuwbouw projecten gestart waar wij bij betrokken zijn van begin tot eind. Wij faciliteren onder anderen de verkoop, bestemmingsplannen, milieutechnische zaken en bekleden een adviserende rol bij de ontwikkeling. Op deze manier hebben wij een aandeel gehad in de ontwikkeling van grote- en kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Het Team

Bongers & Lemmers makelaardij omvat een professioneel team bestaande uit deskundige, betrokken en enthousiaste medewerkers, makelaars en taxateurs die adviseren en begeleiden bij de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woning en/of bedrijfsonroerendgoed.

Ray Lemmers

Makelaar-Taxateur o.g.

Peter Zweers

Makelaar-Taxateur o.g.

Werkzaam bij Bongers & Lemmers Makelaardij sinds 1984

Ik ben geboren en getogen in Doornenburg en woon hier nog steeds met veel plezier samen met mijn vrouw, twee zoons en dochter.

Ik herinner mij nog goed dat ik op 19-jarige leeftijd op mijn brommertje aankwam voor mijn stage bij Bongers & Lemmers Makelaardij. Vervolgens ben ik nooit meer weggegaan. Als stagiaire begonnen en inmiddels alweer 30 jaar werkzaam als gecertificeerd makelaar-taxateur. Nog elke dag met veel plezier!  In heb veel ervaring in het vak. Service staat bij mij hoog in het vaandel, ik ga voor de volle 100 % en wil mijn kennis en deskundigheid graag over brengen.   

Naast mijn werk ben ik ook al weer 35 jaar vrijwilliger bij brandweer Doornenburg. Hulp bieden aan anderen als zij daar dringend behoefte aan hebben is daarin mijn belangrijkste drijfveer. Daarnaast bouw je door de jaren heen een hechte kameraadschap op met de overige teamleden.

Tijdens de zomervakanties ben ik vaak op het water te vinden. We huren dan een boot en gaan erop uit met alle gezinsleden en aanhang. Verder geniet ik van motorsport en formule 1.

Stilzitten is niks voor mij, ben ik niet aan het werk, dan ben ik rondom het huis aan het klussen of bij de brandweer.

Dionne Herckenrath

Makelaar-Taxateur o.g.

Werkzaam bij Bongers & Lemmers Makelaardij sinds 1996

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en ben als molenaarsdochter opgegroeid bij de St. Annamolen. Ik ben nog steeds woonachtig in het prachtige Nijmegen.

Na het VWO ben ik in 1995 begonnen met de avondopleiding makelaardij o.g. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond naast het werken bij Bongers & Lemmers Makelaardij.  In 2019 heb ik de praktijktoets voor makelaar-taxateur afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als gecertificeerd makelaar-taxateur.

De makelaardij is een boeiend en uitdagend vak. De vele afwisseling in de werkzaamheden, het contact met de klanten en met name de klanten mogen begeleiden bij een stap die ze maar een paar keer in hun leven maken is prachtig om te doen.

Naast mijn werk kan ik genieten van een goed boek, een bioscoopje en een drankje of een etentje met vrienden. Daarnaast vind ik het heerlijk om een goede, stevige wandeling te maken al dan niet met mijn hondje Joep die mij ook regelmatig vergezeld naar kantoor.

Igy Lemmers

Assistent makelaar

Werkzaam bij Bongers & Lemmers Makelaardij sinds 2017

Ik ben opgegroeid in Bemmel, een gezellig dorp tussen Nijmegen en Arnhem. Na wat omzwervingen rondom Nijmegen ben ik samen met mijn man Vincent en drie kinderen Fynn (8), Julia en Roos (1) weer terug in Bemmel en woon ik hier weer met veel plezier.

Ik heb jaren in het modemanagement & sales gewerkt tot ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik ben begonnen met de vastgoedintroductie cursus en ben meteen daarna vol enthousiasme de opleiding tot Assistent makelaar gaan doen. Deze heb ik succesvol afgerond.

Werken bij Bongers en Lemmers Makelaardij doe ik met heel veel plezier. We zijn een betrokken team en werken nauw samen. Ik heb veel passie voor klantcontact, service en persoonlijke begeleiding. In mijn vrije tijd doe ik graag  leuke dingen met mijn gezin, bak ik taarten met mijn zoon of ga ik op gezellig op pad met mijn vrienden.

Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en donderdag. Meestal ben ik werkzaam op ons kantoor in Bemmel maar je ziet me ook weleens op ons kantoor in Nijmegen.

Silke Thijssen

Binnendienstmedewerker

Werkzaam bij Bongers & Lemmers Makelaardij sinds 2021.

Hallo mijn naam is Silke Thijssen. Ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Haps en Grave.

Ik heb de opleiding juridisch medewerker gevolgd op ROC Nijmegen. In juli 2021 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en heb ik de kans gekregen om meteen te beginnen bij Bongers & Lemmers Makelaardij.

Ik werk nu fulltime in de binnendienst. In mijn ogen kan ik nog veel doorgroeien binnen dit bedrijf. Onlangs ben ik begonnen aan de vastgoedintroductie cursus en vind het heel interessant. Het lijkt me erg leuk om door te leren en over een tijd zelf ook makelaar te worden.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de sportschool en af en toe een drankje te doen met vriendinnen. Ook hou ik van snelle auto’s en lekker shoppen in de stad.

Tot ziens aan de telefoon of op ons kantoor in Nijmegen.