0880 555 666 ma t/m vr 09:00 - 17:30

Overige diensten

Door onze 40 jaar lange ervaring zijn wij een bekende makelaar geworden in omgeving Nijmegen – Lingewaard. Oud genoeg om te weten wie we zijn, maar ook jong genoeg om door te willen groeien. Wat in 1978 begon als assurantieadviseur, onder de noemer Bongers & Lemmers Verzekeringen, is sinds 1994 uitgegroeid tot dé makelaar in regio. De verzekeringstak en het makelaarskantoor staan inmiddels al enige tijd los van elkaar. Met onze huidige vestigingen in Nijmegen en Bemmel bieden wij de beste kwaliteit door brede marktkennis en hoge betrokkenheid. Zo onderscheiden wij ons van de rest. Benieuwd naar wat wij nog meer doen als makelaar? We vertellen je er graag meer over!

Onteigening

Het zal je maar gebeuren, je wordt geconfronteerd met plannen van de overheid op jouw eigendommen. Denk aan; de aanleg van wegen en spoorlijnen, de realisatie van woonwijken en bedrijventerreinen en/of het ontwikkelen van natuur- en recreatiegebieden.
De overheid kan door middel van onteigening in het bezit komen van jouw eigendommen. Dit gebeurt op basis van de Onteigeningswet. Hierin is vastgelegd dat de overheid kan onteigenen, echter tegen een volledige financiële schadeloosstelling. Naast het aan- en verkopen van vastgoed richten wij ons ook op onteigening: wij stellen voor jou een uitgebreide schadeloosstellingsberekening op, waar nodig. Deze kan vervolgens getoetst worden met het uitgebrachte voorstel door de onteigenaar.

Advies

Zit je eraan te denken om een woning te (ver)kopen, verwacht je dat er in de toekomst bouwplannen zijn op / of rondom jouw woonplek? Of heb je andere vragen? Bij ons kun je terecht met elke vraag met betrekking tot vastgoed. Zodat jij de juiste keuze kunt maken, voor nu of voor later.

Nieuwbouw

Regio Nijmegen-Lingewaard is in ontwikkeling. Zo worden er steeds meer nieuwbouw projecten gestart waar wij bij betrokken zijn van begin tot eind. Wij faciliteren onder anderen de verkoop, bestemmingsplannen, milieutechnische zaken en bekleden een adviserende rol bij de ontwikkeling. Op deze manier hebben wij een aandeel gehad in de ontwikkeling van grote- en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en zie wat we voor je kunnen betekenen.