0880 555 666 ma t/m vr 09:00 - 17:30

Verkoopmakelaar

Verkoopbegeleiding

Je huis verkopen: een spannende periode, dat snappen wij als ervaren makelaar als geen ander. Bij het verkopen van je woning komt nogal wat kijken. Of je nu een eengezinswoning, appartement, herenhuis of woonboerderij wil verkopen, wij zijn dé makelaar in omgeving Nijmegen – Lingewaard die ervoor zorgt dat het verkopen van je huis vlekkeloos verloopt.

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar?

Het verkopen van je woning kan veel zorgen met zich meebrengen. Zit je nog in dubio over wat de beste manier is om je woning te verkopen. Of ben je benieuwd wat er allemaal bij de verkoop komt kijken? Zelf zit je te wikken en te wegen wat de beste manier is om je huis te verkopen. Of je hebt geen idee wat er allemaal bij de verkoop komt kijken. Onze NVM verkoopmakelaars nemen alles voor je uit handen.

Door onze doorgronde kennis van de woningmarkt weten wij precies hoe jouw woning in de markt staat en hoe we hierop het beste kunnen inspelen. Naast kennis hebben onze makelaars al meer dan 40 jaar ervaring met onderhandelen in de woningmarkt. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw huis tegen een zo gunstig mogelijke prijs kan worden verkocht.

Onze aanpak

Onze verkoopmakelaars nemen graag het werk voor je uit handen. Samen met onze NVM verkoopmakelaar doorloop je een helder traject om de verkoop van je woning zorgeloos te laten verlopen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? We leggen het hier stap voor stap voor je uit:

  • Maak gratis een vrijblijvende afspraak, zodat wij jou kunnen adviseren over de verkoop mogelijkheden; wanneer je eenmaal overtuigd bent van de begeleiding die onze verkoopmakelaars bieden gaan wij voor je aan de slag. Ook bepalen we samen de vraagprijs die past bij de huidige marktsituatie.
  • Vervolgens maken we de woning verkoopklaar en zetten deze online. Hiervoor gebruiken wij verschillende media en presentatievormen. Denk aan hoge kwaliteit foto’s, video’s, digitale plattegronden, etalagepresentaties en een bord in de tuin. Ook kun je eventueel kiezen voor droneshots en 360 graden foto’s. Alles om ervoor te zorgen dat men een zo goed mogelijk beeld krijgt van jouw woning.
  • We gaan actief opzoek naar woningzoekenden. Zodra er potentiële kopers interesse hebben getoond in jouw woning plannen wij gestructureerd bezichtigingen in.
  • Onze verkoopmakelaars voeren elke bezichtiging met enthousiasme en professionaliteit uit. Wanneer potentiële kopers interesse tonen starten de onderhandelingen. Wij zorgen ervoor dat je huis wordt verkocht tegen de voor jou zo gunstig mogelijke voorwaarden.
  • Zitten de onderhandelingen erop en ben je tevreden met de uitkomst? Mooi! Want dat is natuurlijk hetgeen wat voorop staat in dit traject. We tekenen gezamenlijk de koopovereenkomst, zijn aanwezig bij de eindinspectie in de woning en gaan mee naar de notaris waar de notariële overdracht plaatsvindt Wij werken samen met jou tot aan de eindstreep. Dat is waar we voor staan; persoonlijkheid en betrokkenheid.

Waarom Bongers & Lemmers Makelaardij?

Met ruim 40 jaar ervaring zijn onze makelaars experts op het gebied van het verkopen van woningen. We hebben een breed netwerk en goede communicatie met korte lijntjes. Daarnaast hanteren we een no cure, no pay werkwijze; is de klus niet geklaard, dan wordt er ook niet betaald. Wel zo eerlijk vinden wij. Ben je enthousiast geworden en – benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de verkoop van je woning? Neem vrijblijvend contact op en we drinken graag een kop koffie met je.