0880 555 666 ma t/m vr 09:00 - 17:30

Woningtaxatie

Woningtaxatie

Op sommige momenten is het van belang om je woning te laten taxeren. Wij helpen je dan ook graag verder bij het taxeren van je woning in de omgeving Nijmegen – Lingewaard. Of je nu een nieuw huis hebt gekocht, wil verbouwen of voor een andere situatie. Bij ons ben je verzekerd van een taxatierapport die voldoet aan alle eisen en regelgevingen. Wat jouw situatie ook is, je bent bij Bongers & Lemmers Makelaardij aan het juiste adres.

Waarbij kan een taxateur helpen?

De aankoop van een woning

Heb je net een nieuwe woning onder voorbehoud gekocht? Alvast gefeliciteerd, want de eerste stap is gezet! Er gaat natuurlijk niets boven dat moment wanneer je de sleutel krijgt en weet dat dit jouw plek is, maar eerst moet de hypotheek geregeld worden. Om in aanmerking te komen voor een hypotheek wordt er door je hypotheekverstrekker gevraagd naar een taxatie.

Je woning verbouwen

Heb je plannen om te gaan verbouwen? Dan kan dit gedeeltelijk worden meegefinancierd middels een hypotheek. Bij een taxatie voor verbouwing wordt in het taxatierapport de waarde toegevoegd van de verbouwing. Zo kan je een groot deel of de gehele verbouwing mee laten financieren door de hypotheekverstrekker.

Rente aanpasing

Een aantal jaar geleden heb je een huis gekocht en deze is inmiddels meer waard geworden. Hierdoor kom je wellicht in aanmerking voor een lagere hypotheekrente. Bij de aanvraag bij de hypotheekverstrekker vragen ze wederom om een taxatierapport van jouw woning. Klinkt interessant vind je niet? Controleer dan eerst bij je hypotheekadviseur of je in aanmerking komt voor een lagere rente. Daarna helpen wij je graag bij het opstellen van een taxatierapport.

Minder leuke situaties

Dingen waar je misschien niet op zit te wachten, maar – wel belangrijk zijn als het eenmaal op je pad komt. Het bepalen van de waarde in verband met een echtscheiding, onteigening of een sterftegeval bijvoorbeeld. Wij begrijpen dit als geen ander. Ons betrokken team gaat professioneel te werk en helpt je snel op weg zodat jij door kunt.

Dé taxateur in omgeving Nijmegen - Lingewaard die u verder helpt

Op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke taxateur in de omgeving Nijmegen – Lingewaard? Met onze deskundige kennis en jarenlange ervaring als taxateurs op de woningmarkt maken wij taxatierapporten die aan alle eisen en regelgevingen voldoen. Objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor iedere woning.

 

Onze taxateurs: Ray Lemmers, Peter Zweers en Dionne Herckenrath zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een onafhankelijk en deskundig taxatierapport. Het taxatierapport wordt door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gevalideerd, waardoor het rapport door alle financiële instellingen wordt geaccepteerd.

 

Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Ook Bongers & Lemmers Makelaardij is aangesloten bij het NWWI. Voor meer informatie over NWWI

Waarom Bongers & Lemmers kiezen voor taxatie?

Je kunt op ons vertrouwen. Ons bevlogen en ervaren team gaat op betrokken wijze met je aan de slag. We werken een onafhankelijk en deskundig en zorgen voor een uitgebreid en kwalitatief taxatierapport waar jij mee verder kunt. Wat je plan ook is.

Zowel onze vestiging in Nijmegen als in Bemmel heeft een taxateur ter beschikking. Dus ben je op zoek naar een gecertificeerde taxateur in de omgeving Nijmegen – Lingewaard? Wij gaan graag met je aan de slag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en zie wat we voor je kunnen betekenen.